Lidi, co mám dělat? vrátil jsem rollbackem funkční 7.0.3, následně vypnul aktualizace… A nějakou dobu později zas nejede internet jak má a na mailu čekají update reporty o failu… On si nedá říct a bude se pořád aktualizovat
Jsem to zkusil opět udělat, ale všiml jsem si, že aktualizace zůstaly vypnuté… Tak to už vůbec nechápu nebo to v reforis nefunguje a musím přes terminal? Není problém, jen jestli by někdo poradil prosím?
Všem komu umřel “modrák”.
U mě pomohlo v reForisu v záložce DNS přepnout na Použít DNS server poskytovatele připojení do té doby jsem měl CZ.NIC.
Hned se to rozjelo. Mám T-Mobile.
Zkrátka zkuste změnit a hlavně dát ULOŽIT.
After updating to TOS 7.1 and restarting TOS, DNS and DNS forwarding are functional only with Google (TLS). DNS and DNS forwarding are also functional with CZ.NIC (TLS) after the second restart. Now everything looks OK.
What is recommended update for docker firewall configuration please?
I use the following in /etc/config/dockerd:
config globals 'globals'
option data_root '/srv/docker/'
option log_level 'warn'
option iptables '1'
# Docker ignores fw3 rules and by default all external source IPs are allowed to connect to the Docker host.
# See https://docs.docker.com/network/iptables/ for more details.
# firewall config changes are only additive i.e firewall will need to be restarted first to clear old changes,
# then docker restarted to load in new changes.
config firewall 'firewall'
option device 'docker0'
list blocked_interfaces 'wan'
option extra_iptables_args '--match conntrack ! --ctstate RELATED,ESTABLISHED' # allow outbound connections
Firewall config command does not work well with nftables - my container could not reach local network. Revert to 7.0.3 fixed it.
I wonder how shall I configure new firewall to allow all containers to reach local network and internet but not be accessible from internet - only from local network?
Je potreba rollbackovat na starsi snapshot nez pre-update snapshot 7.1.0, napriklad post-update 7.0.3. Protoze v pre-snapshotu uz je ulozena informace, ze update na 7.1.0 se ma provest…