Turris MOX přichází ...?

Nemyslím si že je. Jedná se stále o nedokončenou verzi do které budou stále ještě začleněny velké změny. Beta je pak verze určená pro malé změny a primárně opravy. Rc je pak pro širší testování a opravy… Podle tohoto náhledu jsme v alfa verzi protože stále budeme přidávat velké změny.

1 Like

Tak šup, šup, nezdržovat, konec tlachání, ať se toho MOXe do prázdnin dočkám… :grinning::grinning::grinning:

1 Like

Tričko už je skoro obnošené a MOX se někde loudá, snad přijde dříve, než se mi úplně rozpadne :smile:
Jen doufám, že teď mě CZ.NIC nechá aspoň chvíli klid, abych si mohl pohrát s MOXem a nepřijde hned nějaká OmniaNext :slight_smile:

Jsem na tom stejně, jak jsem uvedl výše, hodně jsem si vymýšlel při objednávce, takže já ho dostanu asi až jako poslední. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Já se asi nejvíc těším na ten model s podpisy členů Turris teamu na case … to bude skvělý sběratelský kousek. Jak jsem tenkrát sledoval objednávky, bylo jich celkem asi 20. Čili to může mít za čas i docela exkluzivní hodnotu, pokud bude existovat mezi lidmi jen 20 kusů.
Na sklonku života ho pak věnuji do Muzea Internetu :slight_smile:

Cinan to okopiruje vcetne tech podpisu, takze zadna slava :slight_smile:

2 Likes