Tak jsem teda moc nepochodil, jak jsem naladoval pres BTRFS snapshot a spustil, skoncil jsem v dost blbem stavu, kdy se mi zacyklil pruvodce a nechtel na za boha najet. Nejblbejsi na tom je, ze mi to resetovalo i heslo a nemohl jsem se tak dostat nikam ani do Luci ani pres SSH do systemu tak jsem musel dat reset. Coz jsem si nejak neuvedomil, ze me ceka znova load z NORu, znova migrace a znova konfigurace (ble…). Da se nejak znova “nalinkovat” BTRFS bez toho conf scriptu, ktery resetne celou kartu a smaze ta data na ni? A hlavne jak rollbacknout ten schnaps, kdyz se na SSH nedostanu?
Stejný stav. Ale asi to je chyba v5.2, protože jsem to u rodičů na předchozí verzi rozchodil. Po aktualizaci se to celé rozjebalo, přestalo fungovat web-apps menu, různě mi blbla konektivita, tak jsem se vrhnul na flashování od začátku = factory rest, migrace na BTRFS a zprovoznění verze 5+. Bohužel rollback už nešel, protože se router dostal do stavu, kdy se do něj nedalo dostat. Po asi půl hodině jsem zjistil, že ve verzi 5.2 mi nenaběhne korektně průvodce (prostě stejný stav jako nekorektní zobrazení web-apps), tak na to dlabu, zprovozním btrfs a počkám až vyjde něco funkčnějšího nebo zmigruju až to bude plošné.
Hm, tak doplňuji sám sebe, toto asi bude ten důvod: Post z jiného vlákna. Zřejmě to je už něco, o čem se ví.
Aaaaha… takze zase mam “jen” smulu na blbej cas, ze jsem zase zkusil neco s bugem, to uz snad neni nahoda. Minule jsem skoncil v podovnem stavu taky, no… Ja si to vzdycky rozbiju
Nicmene uz me to tak vytocilo, ze mam v predku diru na seriovou konzoli, takze odedneska uz se tem alespon pak dostanu, abych ten snapshot vratil, bez bootu z NORu, cekani na update a pak znovau migrace na BTRFS atd…
Dik za update…
Tak to jsme na tom stejně. Kousnula se mi nová verze. Udělal jsem reset a od té doby jedu na staré verzi. Budu posílat do cz.nic