Turris Mox se zasekne a potřebuje restart

Zaseknuti moxu pri rebootu je znamy problem. Prohledej forum, najdes experimentalni firmwary, ktere by to mely resit.

Dík, už jsem taky našel, MOX reboot stalls (#82) · Issues · Turris / Turris OS / Turris Build · GitLab. I 4. pokus stále není 100%, tak bude nejjistější udělat resetovací obvod pomocí GPIO a reset pinu.

Akorát jsem se chystal sem znovu napsat. Bohužel to nepomohlo. Router se zase seká. Ale není to po restartu. Nastavil jsem zpět ten noční restart a po něm se na 100% probudí a jede … spadlo to zase teď v poledne a včera někdy odpoledne … Už nevím co s tím … koupit nový? Dost drahá sranda :frowning:

Zeptám se, co máte za konfiguraci jednotlivých modulů?

Já například co mám doma Moxe, tak jsem měl dva moduly B a G a oba osazené Wi-Fi kartou. Bohužel se mi stávalo to stejné co Vám. Po tom co jsem jeden modul odebral, tak vše jede jak má.

Hm, mám 4 port switch a WAN … nic víc pokud vím. Nicméně problém je že jsem teď vyhrabal starý LinkSys router a on to udělal už 2x taky … takže bude asi chyba jinde. Ale prostě router přestane odpovídat. Co by ho mohlo sestřelit? Switch Netgear který je za ním? V něm jsou dva AP wifi od Unifi … no nevím, co by mohlo udělat binec v routeru takový aby potřeboval restart … zařízení taky není moc myslím tak kolem 20

Mne raz rozbijal siet powerline wifi adapter, ktory si vynucoval svoje vlastne dhcp a to sposobovalo vypadky internetu vsetkym.
Dokonca mi operator vymenil vtedy aj konvertor na optiku. Az potom neskor, uplnou nahodou som na to prisiel cim to bolo (ano, nebol to vynuteny restart ale aj tak chyba, ktoru by clovek necakal).

Teoreticky to mozu byt aj problemy s elektrinou doma?

Elektřina asi ne, ale to DHCP nebo něco podobného … ale je to divné, v síti se už dlouho nic nezměnilo a najednou to začalo dělat takové problémy.