Ahoj, přes stěhováním jsem natvrdo vypnul svůj Turris na kterém na SD kartě běží Turris OS 5.
Po zapojení se rozsvítila jen kontrolka napájení a nic se nedělo (ani led se nerozsvítily). Zkusil jsem tedy odstranit SD kartu a pustit router bez ní. V tomto případě alespoň probliknou přední led bíle a hned zhasnou a dále se nic neděje. Pro jistotu jsem zkoušel vyměnit i modul RAM za jiný, bez úspěchu.
Router jsem zkoušel také resetovat držením tlačítka, bohužel beze změny.
Nasměroval by mě někdo prosím co s tím můžu dál zkusit udělat? Nebo jsem zabil svého modráka při stěhování? Viditelně není nijak poškozen.
Obávám se, že bez připojení sériové konzole bude každé další zjišťování spíše hádáním z křišťálové koule než hledání skutečné příčiny, proč router nebootuje.
Tak přeměření zdroje pomohlo, ale ne úplně tak, jak jsem čekal
Při přeměření jsem zjistil, že ze zdroje jde 12V, což mě trochu vyděsilo. V zápětí jsem ale s hrůzou zjistil, že jsem při stěhování pomíchal zdroje a do Turrise jsem zapojil omylem jiný (vizuálně podobný) zdroj .
Naštěstí to Turris přežil a potom, co jsem našel správný zdroj, funguje už bez problémů.
Díky všem za váš čas a nasměrování, teď si jdu někam zalízt a kát se za svůj omyl