Do konfliktu jsem urcite prejit nechtel.
Nemyslim ze bych si obecne stezoval, vyskytla se skutecna chyba, kterou jsem zminil hned poprve. Poslal jsem vam odkaz z fora ze nejsem jediny kdo ji objevil, Vase nabidnute reseni bylo obejit hlavni funkci systemu. Vase reseni. Jen jsem vam naznacil ze jen nekteri uzivatele jsou ochotni diskutovat ve foru a hledat “proc a jak”. Zda by nebylo lepsi opravit system tak, aby jsem nemusel hledat pomoc ja ani nikdo jiny. Nepozadal jste me o zadny “log” pro kontrolu, jiz z vami zmineneho duvodu, neni cas udrzovat kompatibilitu a vracet se ke starsi verzi.
Provedl jsem tedy vami doporucenou aktualizaci a vyskytla se dalsi chyba; kterou jsem vam popsal. Mohu se Vas tedy zeptat v cem vidite obecne stezovani?! Nemyslim si vubec nic, neresim sve flustrace jak jste naznacoval. Pracoval jsem v Praze v Suse Linux, podilel se na vyvoji, testovani a podpore zakaznikum uz pred necelymi 20 lety. Urcite se tim nechci chlubit. Ale myslim si ze lepsi je vyvoj pomalymi kroky s minimem funkci a funkcni, nez rychly a neodladeny a pro obycejne uzivatele komplikovany. Doporucil jsem vas pristoj i svym znamym, kteri nerozumi nicemu a pomoc hledaji u me, nemaji cas cist forum a premyslet proc to nefunguje. Chteji jen wifi, bezpecnost a aktualizace.
Budu s vami rad spolupracovat,
Pripojeni Francie, poskytovatl Numericable, pevna linka, Turris Omnia je pripojen za kabelovy modem poskytovatele, zatim bez jakekoliv konfigurace jen s fixni ip adresou. Vyuzivam take sluzbu https://samknows.one pro mereni rychlosti a kvalitu pripojeni, tento router je pripojen taktez za kabelovy modem poskytovatele a funguje zcela spolehlive.
Predpokladam ze chcete zaslat systemovu log, pripadne take vypis z diagnostiky modulu.
Chcete abych provedl konkretni postup, tedy tovarni nastaveni, pruvodce zakladniho nastaveni, ci jine ?!