(SOLD/PRODÁNO) 2× Turris MOX Classic 1 GB RAM (A+B+C) + PoE upgrade

Ahoj,

(scroll down for EN)

prodám 2× fungl nový Turris MOX Classic z kampaně Indiegogo, s 1 GB RAM a PoE rozšířením. Přestěhoval jsem se (jinam, než jsem původně myslel) a ani jeden z routerů nevyužiju (chtěl jsem to jako doplněk k mý Omnii třeba pro zvýšení dosahu, ale teď ani ten dosah zvyšovat nepotřebuju). Nikdy jsem je nezapojil, mám je ve skříni v originálních obalech už nějaký ten pátek (čekal jsem, jestli se zas náhodou nebudu stěhovat zpátky) a přijde mi to docela škoda, že někde nedělají svou práci. Teď jsem si všiml, že jedna z krabic má dokonce původní neporušenou přelepku, ale váží cca stejně jako ta otevřená, takže snad tam není cihla :smiley:. Druhou krabici jsem otevřel, abych se podíval, jestli tam ta cihla fakt není, ale nic víc jsem s tím nedělal.

Obsah dodávky:

  • MOX A (Basic Module), 1GB RAM
  • MOX B (Extension Module)
  • MOX C (Ethernet Module)
  • Wi-Fi karty 5 GHz (3×3 MIMO) + 2,4/5 GHz (2×2 MIMO)
  • 16 GB SD karta
  • Kompletní “kejs”, EU zdroj

Celkem 2 ks, 1ks za 5000 Kč ($220/4910 Kč v kampani, teď na Alze verze jen s 512 MB RAM za 6990 Kč, na CZC za 6790 Kč). Na jednotlivý části to nebudu rozebírat, to bych musel přerušit tu lepící pásku na tý jedný krabici a to bych nerad!

  • PoE upgrade pro napájení po Ethernetu

Celkem taky 2 ks, jeden nabízím za 650 Kč ($29/648 Kč v kampani, na Alze za 849 Kč).

Původní fakturu mám, datum vystavení je 30.6.2018, takže záruka by už asi vypršela, ale myslím, že to dorazilo až v 2019, což už nemůžu nikde dohledat. I tak na to dám půl roku záruku a jen připomínám, že jsem to ani nikdy nezapnul.

Když si to někdo vezme všechno (2× MOX + 2× PoE) a já tak nebudu muset mockrát na poštu, tak dám dopravu zdarma. Jinak je balík za stovku a pošlu to tím, co k vám jezdí bez problémů (nebo do Záslikovny apod., podle domluvy). Samotný PoE taky můžu poslat a v tom případě by možná mohlo být dopravné levnější, ale nejraději bych, kdybych to mohl poslat naráz. Mezi Šumavou a Prahou, příp. mezi Šumavou a Č. Budějcemi to můžu dovézt osobně, bezkontaktně, zdarma.

Klidně to pošlu i někam do EU, snad se do tý stovky za poštovný nějak vlezu.

Dotazy sem, nebo klidně na mail@michalspacek.cz.

Díky!

-------------- EN version --------------
Selling two new Turris MOX Classic routers. Originally bought from the Indiegogo campaign, they come with 1 GB RAM upgrade and PoE upgrade. I’ve moved and my networking plans have changed/shrinked so I have no use for either of them (got them originally to extend my Turris Omnia setup but extending it is not needed after the move). Both of the routers were never powered on. They are still in their original boxes, one box still with original packing tape (but both boxes weight the same so hopefully there’s no brick :grinning: instead). The other one was opened just to make sure there’s no brick and that was all.

The configuration:

  • MOX A (Basic Module), 1GB RAM
  • MOX B (Extension Module)
  • MOX C (Ethernet Module)
  • Wi-Fi cards 5 GHz (3×3 MIMO) + 2,4/5 GHz (2×2 MIMO)
  • 16 GB SD card
  • MOX case, EU power source

Selling total 2 pcs, 1 pc for 5000 CZK ($220/4910 CZK originally in the campaign, selling on Alza with half the RAM for 6990 CZK, on CZC for 6790 Kč)

  • PoE upgrade for powering the device over Ethernet

Selling 2 pcs as well, one for 650 CZK ($29/648 CZK in the campaign, on Alza for 849 CZK).

I have the original invoice issued on June 30, 2018. Seems the original warranty is over, although I can’t rememeber when exactly I’ve received the routers, maybe in 2019. I can offer 6 mo warranty. Just to remind you that the devices were never powered on.

If you take all of it (2× MOX + 2× PoE) so I won’t need to visit the post office very often, I’ll pay the postage (EU only). Otherwise one package is for 100 CZK and we can agree on what delivery people you like the most. I can even send just the PoE upgrade but I’m not sure ho much cheaper would the postage be in that case and I’d rather sell it as one package MOX+PoE. In CZ, between Šumava and Prague, or Šumava and České Budějovice, I can deliver it personally, for free, safely and “contactless”.

Questions? Here or mail@michalspacek.cz.

Thanks!
/me