Prodám Turris 1.0 upgradovaný na Turris OS 7 (včetně SD karty), bez napájecího zdroje. Cena 850 Kč.
K předání Praha 10, případně nafotím a zašlu PPL.
Prodám Turris 1.0 upgradovaný na Turris OS 7 (včetně SD karty), bez napájecího zdroje. Cena 850 Kč.
K předání Praha 10, případně nafotím a zašlu PPL.
Za pětistovku jej vezmu.
Nevšiml jsem si včas, dá se tady napsat soukromá zpráva?
Ano, klikněte na jméno autora u příspěvku > “Zpráva”
Tak zkušenost (Turris - pro mne srdeční záležitost, zakoupen):
Dobrý večer, zásilka dnes dorazila, tak snad budu mít chvíli juknout přes víkend na funkčnost. Děkuji, ozvu se.
EDIT:
Tak mi to nedalo a jal jsem se zkoušky, nejprve jsem router rozebral, což mě naprosto vyděsilo. Jak toho chudáka mohl někdo takto zřídit? Strhané závity, LED pipes odlepené, volně pobíhajíc v šasí a strhané závity nahrazené matkami, které postupně začínají pobíhat v prostoru routeru také, pustit to bez demontáže, tak to vyzkratuji, v tom horším případě vyhořím. Tedy naprostá prasárna. Pokud jste s bývalým majitelem ve styku, tak mu klidně ode mně vzkažte, že je prase. Tohle se fakt neutahuje rázovým šroubovákem. Co mělo ještě závit, bylo na velkou sílu, co nemělo, byly matky po celém routeru. Už jsem pár TURRISů viděl, ale tohle ještě ne.
Nicméně nechci prudit a tak si jej ponechám a jsem šťasten, že se nenapálil někdo za těch 850. Tohle je nejhorší co jsem dejme tomu z 20 kousků viděl.
Každopědně běží, HW funkční. Takže si ho ponechám.
Pěkný víkend, R
Tak to mě mrzí, matičky si nepamatuji. LED pipes jsou spíš ulomené, ale měly by se dát případně přilepit vteřiňákem v DPS. Dělám to nerad, kdyby se na tom někdy pájelo, ale to snad nehrozí. V kontaktu nejsem, kupoval jsem ho před lety z bazoše za 2 tisíce.
Kdybyste si to po víkendu rozmyslel, můžu poslat zpáteční štítek.
This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.