Pakon v TOS 6.0.3

Nějak mi po přechodu na 6.0.3 přestal fungovat Pakon. Výpadky jsem sice pozoroval už i u verzí 6.0.1 i 6.0.2, ale teď už mi nezobrazuje vůbec nic, přesněji “No data”.

Mne Pakon chvili nefungoval na 6.0.0. Ted uz ale zase funguje normalne.

Tak mi teď v 6.1.0 Pakon funguje chvíli po reboot a pak chcípne a nic nezobrazuje…

Pakon mi funguje, jen je hodne pomaly a pravidelne me vsechny stranky turrisu odlogovavaji po chvilce necinnosti, to se vsak projevi az po pokusu o interakci.

Druhy duvod mozne “disfunkcnosti” modulu MOX bych tipoval na pamet, protoze i bez PAKONu mam provozne zabranych 80% RAM a 30% mezipameti, to vsechno se jeste zhorsi, kdyz otevru browser a chci videt data z turris.local

Ano, RAM je na Turrisech prekvapive malo. Doporucuju pridat USB nebo mSATA disk a nastavit swap. Ten pomaha hodne.

1 Like

Můj prvotní problém s fungováním Pakon byl zřejmě způsoben nepřítomností credentials, kdy při přímém přístupu do GUI Pakon bez předchozího úspěšného login do reForis, nedojde v prohlížeči buď k ukložení cookie nebo k vygenerování token a Pakon se pak “tváří” jako zcela prázdný bez dat. V některé z posledních verzí byl zřejmě přepracován systém credentials, protože mi nyní stačí přihlásit se do kteréhokoli Web GUI a zbylá dvě jsou též přístupná bez nutnosti dodatečného login.