Dobrý den, od posledních updatů se nemůžu vypořádat s odpojováním android zařízení z wifi, odpojí se pouze když je zařízení v zamknutém stavu. Jsem jediný komu se to děje? Nenašel jsem zde o tom nic
Dobrý den,
samotný určitě nejste děje se mi to také, zajímavé že telefon se odpojuje, zatím co tablet zůstává v pořádku připojen na wifi. Bohužel jsem zatím nenašel žádné řešení.
Bohužel nejsi jediný
Taky se mi odpoji, když se zamkne. Vzal jsem to jako vlastnost androidu, jiné zařízení se neodpoji
Já jsem také toto chování vypozoroval konkrétně na iPhonech v domácnosti a také po zamknutí…
Rozhodně nejste jediný, mě to začalo 1.1.2017 tedy před několika dny, problém má i tablet s Windows 10. Tablety jsou asociované do WIFI ale data netečou. Podle logu z updateru se ale mi ale aktualizovali balíčky naposled 24.12.2016 tedy si nejsem jistý zda to není nějakým updatem těch routovacích tabulek na firewallu od NICu. Nevím tedy jak identifikovat příčinu když žádný balíček nebyl aktualizován musí to být buď něčím jiným nebo mám jen rozbitý opkg, který segmentfaultuje nebo updater. Psal jsem panu Vanerovi ale ten mne odkázal buď na jejich technickou potvoru případně na toto forum, kde ale nikdo fundovaný stejně moc nereaguje.
Od upgrade Turrisu na 3.3 se mi mobil neustále připojuje a odpojuje.
Myslím, že to samé se řeší tady Turris (1) WiFi problems after upgrade to 3.3 .
Ano, touto “vlastností” trpí i můj router Turris - zamknutý telefon se od Wifi odpojuje