Nemohu resolvovat repo.turris.cz

@homberg:
Tohle to většinou hlásí, když není dostupné internetové připojení.
Ověřte si nejprve, zda-li je Váš router na síti a má přístup na net.

2 Likes

@Nones:
Diky, to byl asi ten plosny UPC vypadek…kazdopadne router slape i po tolika letech (zprovoznen 12/2015) skvele. Zajimave, ze drzi stale i ta baterka. Pri wifi upgradu se mi ji nepodarilo vymenit :slight_smile:

1 Like

No jo, já jsem taky nadmíru spokojen. Mám modráka od dubna 2014, tedy spolehlivě slouží už 7-mým rokem. Stále podporován, s nejnovějším firmwarem TurrisOS 5.0
Kdo by to byl tenkrát řekl???

Takže velký obdiv a dík celému Turris teamu za to.
A to jak starejm hochům (Béďovi Košatovi, Honzovi Čermákovi, Michalovi Vanerovi, Tomovi Ryklovi atd.) tak i těm stávajícím (Michalovi Hrušeckému, Karlovi Kočímu, Pepemu, Vojtovi Myslivcovi, Markovi Behunovi…)

A hlavně Ondřejovi Filipovi a celému CZ.NICu za to, že tomuto projektu stále věří …

8 Likes

Tento prodloužený víkend zdá se mi mimořádně patetický, ale proč ne.

1 Like

Ale já vím, jako každý projekt má i Turris svoje mouchy, ale podle mě je stále více těch pozitivních věcí. Ne nadarmo nám ostatní správci domén aktivitu, činorodost a podnikavost CZ.NICu závidí. Bohužel, jak je nám lidem vlastní, málokdy to dokážeme ocenit.

A třeba tou svou pochvalou dodám optimismu a chuti k brzkému finálnímu releasu Sentinelu, na který se mimořádně těším (a věřím, že nejsem sám)

1 Like

Mně se věcná kritika líbí. Vždycky bude kam se zlepšovat, ale je to hlavně o prioritách, protože “zdroje” jsou prostě dost omezené.

1 Like

S tím taktéž plně souhlasím.

1 Like

Jestli jsi to ještě nevyřešil, tak mě pomohlo se připojit na ssh a změnit branch na HBT (bylo tam HBS - 5.0 je v HBT) a updaty se rozběhli.

Radek