Nedostupny Forris

Uz nekolik dni se mi nedari dostat na forris. Dostanu hlasku: "Unhandled Exception

An unhandled exception was thrown by the application." Zkouseno v ruznych prohlizecich. Pres Luci se do nastaveni dostanu. Jinak modrak slape jako hodinky uz sestym rokem :slight_smile: Kde muze byt chyba? V modrakovi je posledni 3x OS.

DobrĂ˝ den,
jsme rádi, že Vám náš modrý router tak dlouho slouží.
Prosím kontaktujte naši technickou podporu na e-mail tech.support@turris.cz a přiložte k e-mailu uvedenou chybovou stránku z rozhraní Foris, s krátkým popisem, co k ní vedlo, abychom mohli případně chybu zreprodukovat.
Případně přiložte i diagnostický soubor z Forise, který získáte na stránce Diagnostiky. Uživatelům doporučujeme zmigrovat z verze 3.x na verzi 5.x, kvůli plánovanému ukončení podpory verze 3.x.
HezkĂ˝ den Marcela za Turris Support Team

Dekuji za odpoved. Ani jsem necekal tak fundovanou radu…:-/ Log z diagnostiky forise vam samozrejme zaslat nemuzu, protoze…viz nazev meho prispevku. Chybovou stranku jsem pastnul v mem prvnim prispevku. Vic nemam co dodat.
Migrovat na 5.x OS zatim nehodlam, protoze vse funguje (az na foris). Do budoucna to uz bude asi jiny router.

Na vytvoreni diagnostiku existují command line příkazy v SSH terminalu. Nyní vám nenapovím , protože jsem mimo bydliště do 13.9.

1 Like

Ahoj,
navážu na @JardaB a poznamenám, že diagnostiky lze vygenerovat po přihlášení přes SSH příkazem turris-diagnostics | gzip > /tmp/diag.gz a následně třeba programem WinSCP soubor /tmp/diag.gz přenést do tvého počítače a ten nám poslat s popisem problému na adresu tech.support@turris.cz

Dekuju za navod. Bohuzel pres SSH ten prikaz nefunguje. Pise to:
root@turris:~# turris-diagnostics | gzip > /tmp/diag.gz
-ash: turris-diagnostics: not found
gzip: write error: No space left on device
root@turris:~#

V /tmp/ adresari mam jen prazdny diag.cz 0 velikosti

… jeslti je plnej /tmp (a nebo uplne prazdnej) tak to hodne veci nemusi fachat. Ovsem to bych cekal daleko vic problemu (kdyz se to tmp loguje dost veci).

Tak snad vyreseno. Na vine byly asi 3 masivni vypadky internetu v poslednich 14 dnech (exUPC-Vodafone). Neprovadel jsem restart routeru, az ted a pomohlo to. Dik vsem za pomoc.

1 Like

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.