Koupím Turris 1.x za 500,-

Koupim Turris router, ale vic jak 500,- plus postovne za nej nedam. Pripadne osobni odber ve Znojme a okoli. Preferuji kontak pres mail.
standal

Nickname tohoto přispěvátora hovoří za vše … :rofl:
Je mi to fuk, ale tohle je na :banana:

5 Likes

Nemám s tím problém, mám jich několik, platbu preferuji pouze v Eurech a to bezhotovostně, za 500 Euro je Tvůj, poštovné je samozřejmě v ceně, jinou alternativu nejsem ochoten přijmout.

1 Like

500,- Kč je myslim adekvatni za router za 1,- Kč
Nehledě na to že za tu cenu tu byly prodány.
Viz Prodám Turris 1.1 PRODÁNO - Market - Turris forum

Ano, jedna ojedinělá náhodná koupě za tuto pěknou cenu, za kterou jsem rád, nikde není uvedeno, že předešlý majitel router dostal za korunu, jde hlavně o způsob jednání, ne o cenu a další váš příspěvek mě plně přesvědčil.

1 Like

Ano, jsem vinen v plném rozsahu že jsem nespecifikoval mé důvody. Čekám nabídky od lidí kteří získali router za 1,-Kč a nemají pro něj další využití. Předpokládám že ho nabídli neziskovým organizacím a školám a ty s díky odmítly.
Mé důvody, že nabízím jen 50000% nákupní ceny jsou ty, že nehodlám podporovat spekulanty, nedejbože vydřiduchy typu LeRacK. Bůh ví jak přišel k několika routerům Turris a 500€ je opravdu nesmysl. Pokud si je za plnou cenu koupil, tak se předem omlouvám, ale i tak požadovat 500€ je nemorální.
Ad “způsob jednání”, nerozumím co je tím myšleno. Vznesl jsem pouze poptávku, která nadále trvá. Pokud někoho zajímá účel využití, tak se jedná o využití jako wlan router, který bude přenášen mezi několika bydlišti a Turris mi přišel výkonostně a na častou změnu konfigurace plus hraní ideální.
Ad nickname, sorryjako ale nebudu veřejně publikovat svůj soukromý mail. Nicméně podepsal jsem se ze slušnosti pod svým nicknamem jako standal.
Pro nezaujaté má poptávka stále trvá, mám zájem o koupi Turrise za 500,- Kč
Hezký večer
standal
edit: Prave jsem zjistil že kupec za 500,- Kč v odkazovaném inzerátu byl LeRacK. Tímto je už snad jasné že se jedná o spekulanta a vydřiducha. Také by se mi líbilo koupit za 20€ a prodat za 500€. Doufám že si obrázek o tomto trolovi uděláte sami.

Tak teď nevím jestli :sob: nebo se :rofl: Pokud to vše myslíte naprosto vážně a nechápete, tak se omlouvám, že jsem nepochopil, že vy nepochopíte. Tak to Vám přeji hodně štěstí a adekvátní počet nabídek k adekvátní poptávce, já nabídl stejným způsobem, jakým jste vy poptával a myslel jsem, že je to snad úplně jasné, více nemá cenu dodávat. P.S. moje starší nevyužité routery fungují v jedné malé organizaci a dokonce jsem za ně jako správný vydřiduch nic nechtěl a dokonce je i vydřidušsky udržuji v provozu, k routerum jsem přišel úplně jednouduše, několik starších 1.1. a Omnii jsem koupil zde a další Omnii a MOX na idiegogo. Vaše edit: je blbost, když už v předešlém příspěvku je jasné, že jsem tam byl kupec, čtěte pořádně.

5 Likes

:v: hezký večer přeji.

1 Like

Nápodobně, já už ho mám, díky Vám jsem se velmi pobavil, dlouho jsem se tak nezasmál :rofl:

Spekulantství odpovídá hned prvním příspěvku od @Maily_Spamy . Levně koupit draze prodat. Pokud někdo získal router za 1 Kč, pak musel za tento kousek HW poskytnout protislužbu, takže to tak úplně zadara nebylo a argumentovat tím, že to někdo měl za kačku, tak by to měl tak nějak kolem kačky prodat je holý nesmysl. Věřím, že nakonec koupíe TP-LINK za 500 Kč, protože pro vás bude lepší :rofl:

3 Likes

Myslím že spekulantství jsem vyvrátil mým třetím příspěvkem, kde jsem uvedl účel užití. Navíc mám zájem jen a pouze o jeden router, viz můj první příspěvek.
Ad “protislužbu”, ano router Vám spotřeboval elektrickou energii, odesílal o Vás anonymní telemetrii a občas jste z něj musel setřít prach.
Ad “kolem kačky”, já nabízím těch kaček 500 kusů, což si myslím že je adekvátní ohodnocení za poskytnuté protislužby.
Hezký den
standal

Panove, naprosto zbytecna polemika. Standal dal poptavku a nikdo nema ani nejmensi narok mu tady nadavat do spekulantu. Jestli mu nekdo modraka za 500,- proda nebo ne, je veci jen tech dvou.
Jinak chtit dat za router 5 let stary, pouzity, technicky uz zastaraly a kdovi jak tyrany 500,- Kc je imho dobra cena, nebo?
P.S. koupil bych neco jineho, na modraku je idealni ted uz snad jen ta jeho plechova krabice…

1 Like

Modráky mám dva, resp. tři, 2x 1.1 1x 1.0 (v krabici jako zálohu) a pak ještě Omnii jako hlavní. Do obou 1.1. jsem nacpal WiFi upgrade pack a vůbec je nepovažuji, vzhledem k možnosti TOS 5.2, za zastaralé a to ani hardwarově ani SW. S výkonem lze utáhnout i nenáročný server, tedy tady zřejmě problém není. Ale pokud by někdo měl zájem prodat TURRISka za 500 Kč, přídávám se ke koupi a prodávajícímu nabízím 600 Kč. AMEN. Stále si myslím, že způsob prvního příspěvku hovoří o všem… “ale vic jak 500,- plus postovne za nej nedam”. Zkus napsat na forum Škodovky, že koupíš Kodiho “ale víc jak 100k za něk nedáš”. Nicméně je asi na čase to zde ukončit. Přeji kupujícímu, ať router získá, každopádně já nabízím 600 :rofl:

4 Likes

Pokud poptáváte za jinou cenu tak si laskavě založte vlastní poptávku. Tímto Vás žádám o odstranění příspěvku nebo nabízené ceny.
Děkuji
standal

Já dám 650,- a i to poštovné zaplatím. I když asi se takový blázen nanajde, kdo by to za tu cenu prodal. Nu což, zkusil jsem to.

1 Like

Aukce miluju :hugs::slight_smile: nabízím případnému zájemci o prodej rovných 675,- Kč :slight_smile:

2 Likes

Tímto snižuju nejvyšší nabídku na 300 a prohlašuji toto vlákno za moje vlastní a nikdo už do něj, sakra, nepište!
…aneb: “What? Ten for that, you must be mad!” (Monty Python’s Life of Brian)

Dvakrát měř, jednou řež. :laughing: :wink: Prostě jsi to zkusil…

3 Likes

Pán tady některé příspěvky měřil i čtyřikrát, ale nakonec to tam vždycky stejně říznul úplně nakřivo, to je tak, když se zapomene nabrousit pila :rofl:

1 Like