Končí jednou všechno krásný?

Na základě opakované šikany ze strany uživatele @nones jsem se rozhodl ukončit aktivní přispívání do tohoto fóra. Zároveň věřím, že tím nejenom jemu, udělám velkou radost. Berte to prosím jako pěkný dárek pod stromeček. Šampaňské ale otevírat nemusíte, nevylučuji, že se jednou nevrátím.

Milosti, nenechte prchlivost cloumat svým majestátem.
Pokud se někdo snaží tlumit vaše offtopic reakce, nejde o šikanu.
A nebyl sám.
Uživatele @Nones osobně znám a on je ten poslední kdo by to udělal.
Zamyslete se někdy nad tím co napíšete.
Mějte se a díky.

Martin Žák

13 Likes

Neuveritelny, jak muze mit nekdo velky ego (a najust to dam jeste anglicky) :slight_smile: Tohle odchazeni se ale nejak nepovedlo, viz posledni veta pana Viktora…

2 Likes

Ruku na srdce. Docela mě zaráží, že ti to dochází po takové době. Respektive, že nevíš do dnes co jsi dělal špatně.
Spousta tvých příspěvků bylo jen mlácení slámy a pokud jsi to do dnes nebyl schopen zpracovat, tak není na to co dále říct.

Jsem rád, že ti to konečně došlo a nebude ke čtení tolik offtopic příspěvků.

Děkuji ti za prozření.

P.S. Šampaňské si otevřu, tak to nepokaž :slight_smile:

6 Likes

Teď na to koukám že ti to sám ještě lajknul… no to mi hlava nebere…

1 Like

Nebral bych to všechno tak smrtelně vážně :wink: Někdy jsou ruce rychlejší než hlava (sám jsem na to párkrát doplatil) a nápad lákavější než úvaha… Všichni potřebujeme větší toleranci a rozvahu… předpokládám že Viktor vždy jednal v dobrém úmyslu, byť občas off topic :wink: Takže prosím předpokládejme ten dobrý úmysl a snahu pomoci a případně skousněme co se nám na tom nelíbí… Potkává to všechny… můžeme být na řadě :wink:

4 Likes

Vzhledem k tomu, že celé toto téma je jeden velký off-topic, který jen svádí k tomu, aby jednotlivé příspěvky nebyly v souladu s pravidly tohoto fóra, nastavuji toto téma k automatickému uzavření.

5 Likes