Karta AsiaRF AW7915-NP1 pro Omnii

Ahojte,
Nevite zda se da nekde v CZ/SK/EU sehnat samostatna karta AsiaRF AW7915-NP1 na upgrade Omnie na wifi6? A nebo neplanuje nekdo nejakou hromadnou objednavku ze stranek AsiaRF?
Mam Omnii NAS jeste z kampane a objednat oficialni Turris Omnia Wi-Fi 6 upgrade kit by pro mne znamenalo mit zbytecne dalsi vrchni kryt bez vyuziti.
Objednat jednu kartu ze stranek AsiaRF taky neni moc vyhodne, jelikoz cena dopravy je pomalu stejna jako cena karty.

1 Like

Nejlepší by bylo, kdyby s touto nabídkou přišel Turris Team, protože ty karty pro kity stejně kupují.

Mám tu Modráky, Omnii i Moxe, u kterých už stejně proběhla nějaká změna Wi-Fi konfigurace, takže ten Kit není úplně potřeba. Třeba u Modráka už přídavné antény mám, k Omnii je snadno přidám.

2 Likes

Jak už bylo řečené v jiných vláknech, tak o této možnosti neuvažujeme.

Treba by(chom) (my uzivatele) mohli napsat primo discomp.cz, jestli neuvazuji o distribuci tech karet. Ja ted zatim o zadnou nestojim, ale kdyby se dali dohromady ti, kdo o ne stoji, treba by to discomp presvedcilo.

1 Like

Je to skoda, ze zdejsi komunite tuto moznost nenabidnete.
Na jedne strane si zaslouzite jedno velke uznani a podekovani, ze udrzujete Turris aktualni i po HW strance. Na druhe strane je skoda, ze nakup karty neumoznite aspon na vasem eshopu.
Kdyby se dala ta karta aspon sehnat v nejake eshopu, ale nikde na CZ/SK/EU strankach jsem ji nenasel.

3 Likes

Kdyby nás bylo více, můžeme objednat z AsiaRF a pak si v rámci ČR odeslat např. zásilkovnou, poštou…

2 Likes

Tak to vypadá, že půjde objednat i bez casu:

4 Likes

Ahoj,

Chystam se do ČR objednat si alespon 3ks primo skrz WiFi6 4T4R DB selectable mPCIe Card 802.11ax 2.4 5GHz AW7915-NP1 - cena je $40/kus + postovne $38 za balik. Takze od 2ks to vyjde cca stejne draze jak discomp, a od 3ks to zacina byt levnejsi. Kdybyste se nekdo chtel pripojit a rozmelnit “drahe” postovne mezi sebe, napiste. Jsem z Prahy, kde bych pak karty mohl rozdavat osobne u Karlova namesti (budova FJFI CVUT v Trojanove), pripadne v ramci CR a SR rozesilat postou nebo zasilkovnou.

V minulosti jsem se zucastnil podobny akce v ramci EU (organizoval ssdnvv), a bylo to fajn.

Honza Volec

Ahoj,
uvažuji, že bych si 1 nebo 2 karty vzal (AW7916-NPD a/nebo AW7915-NPD).
Nebude to pro Tebe problém, že chci něco jiného?
Kdy budeš uzavírat objednávku?
petr

Ahoj, zatim jsme i s Tebou i mnou 3 - problem v rozdilnych kartach by rozhodne byt nemel.

Pro me zni fajn to uzavrit nekdy na prelomu srpna i zari, ale jsem v zasade flexibilni (obema smery). Jak to (ne)specha na Tve strane?

Honza

Ahoj,
nespěchá … vydržel jsem doteď, klidně ještě pár týdnů počkám.

Možná,
až skončí dovolenkový čas,
přidají se i další
(a pak bude poštovné na jednotlivce za hubičku :slightly_smiling_face: ).
petr

Poznámka:
Jakmile to budeš chtít uzavřít, dej vědět a pošlu TI závaznou objednávku.

Ja vam nechcem kazit nadsenie, ale ja som bol v tej prvej skupine, kde sa toto objednavalo (dokonca to bol aj moj napad, spojit sa) a ako sme cakali a cakali tak stupla cena karty. :smiley: Cize, nie vzdy sa cakanie oplati, no a ak je cena v Discomp podobna, mate k tomu aj 2r zaruku, ktoru si viete jednoducho, lacno a hlavne spolahlivo, uplatnit. Na dvoch kartach som vtedy nakoniec usetril nieco okolo 10,- eur. U vas to bude mozno o nieco viac, kedze odpadne cena postovneho z Nemecka k nam.

Dalej by som vam este rad pripomenul existenciu colneho uradu, ktory vam moze zasielku pozdrzat a mozno aj vyrubit nejake to clo (neviem ci sa clo vztahuje aj na wifi karty). Dotycny ssdnvv je z Nemecka, kde to vtedy nebrali az tak vazne, ale ja mam osobnu skusenost pri objednavke z eBay z USA, ktora sla “skratkou” cez Cinu (kde poprelepovali povodneho odosielatela), ze mi to vybavenie (mimo sluzieb SK posty) trvalo cca 9 dni + kopu telefonatov a aj tak ma este skasli za nejake sluzby, hoci sa clo neplatilo a vsetko som si riesil samostatne cez to ich elektronicke podanie. Mozno je to v CZ inak, ale myslite na to. Viacero kusov moze byt uz podozrive a v momentalnej financnej situacii, kedy su staty v dlhoch sa snazia ludi obrat o kazdy jeden cent/halier. :wink:

No vypada to , ze zajem byl minimalni, takze celkove vzato by to asi bylo prilis energie se zkoordinovat… i moje nadseni to zorganizovat v mezicase povadlo. JV