Jake vnitrni kabely k antenam?

Zdravim,

mohl by mi nekdo prosim poradit, jake jsou konkretne kabely uvnitr k antenam (podarilo se mi jeden zlomit - ukroutit pri volne antene). Pripadne pokud mate nekdo i konkretni tip ktere koupit, bylo by to velmi vitane (hardwarove znalosti mizive).

Konkretne se jedna o tenhle kabel -
turris

K tomu jeste dve otazky:
Vsechny ty kabely do bocnich anten jsou stejne (co se tyka konektoru)? Ukroutil jsem jeste jeden, ale tam se jen rozpojil konektor - nicmene nevim, jestli by ho nebylo lepsi taky vymenit cely.
Ma nejaky vyznam, ze kabely na moji omnii jsou jinak, nez je na obrazku https://www.turris.cz/cs/omnia/specifikace/ - konkretne mam ty bocni anteny propojene opacne?

Diky moc za radu,
Ondra

Vyber si potřebnou délku

Kabely jsou stejné a liší se jen délkou.

Podívej se na ten diplexer - destičku s dvěma u.fl konektory - je u nich napsáno 2,4G a 5,6G. Kabely od 2.4G musí být zapojeny do malé karty, kabely od 5.6G musí být zapojeny do velké karty.

Během výroby Turris Omnia se vyráběly dvě varianty diplexeru, tak prostě máš tu druhou než co je na obrázku.

3 Likes

Diky moc za rady! :slight_smile:

Ak sa ti nechce davat tak vela za kablik, tu su lacnejsie, priamo od vyrobcu. Len si chvilu pockas kym ti pride. Ak kupujes iba jeden, asi sa to neoplati, ale keby si ich chcel kupit viac, tak ja mam odtialto:

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.