Fusion 360 se nepřipojí na Autodesk servery

V názvu je vše - Fusion 360 tvrdí, že jsem offline a už jsem zkusil vše možné. Adblock vypnout, DNS forwarding přepnout, Sentinel odinstalovat a netuším co dál.
Turris Omnia mám krátce a je to můj první openwrt router, tak je možné, že jsem přehlédl něco zjevného - prosím poraďte.

Muzete zkusit vypnout validaci DNSSEC (jde to v reforis DNS)

DNSSEC vypnuty, DNS forwarding taky a abych vyloucil, ze mam neco spatne s instalaci, nainstaloval jsem Fusion na jiny pocitac na siti a dela uplne to same.

Co ta dynamicka FW? Muze to delat blokovat ona?

Tak pokud je Sentinel odinstalovany, asi uz nic neblokuje =) Obavam se, ze v tomhle pripade nezbyva nez pustit wireshark a zkusit zjistit, co ten Fusion potrebuje…

Podle Autodesku nic vyjimecneho, jen 80/443 na par domen:

https://www.autodesk.com/support/technical/article/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Fusion-360-cannot-access-the-services-through-proxy.html

Zkusil jsem u sebe a funguje mi za Turrisem v pohode. Akorat teda nevim, jestli jsem zkusil Fusion 360… Kazdy google link na “cloudovy” Fusion 360 nakonec vede na stazeni instalatoru, tak nevim, myslel jsem, ze Fusion 360 bezi v prohlizeci…

Nerikam, ze je to Turrisem jako takovy, mnohem spis je to jen spatnou konfiguraci.
Fusion ma interni sitovy test a v nem vse sviti zelene a stejne tvrdi, ze nejsem pripojen k internetu…
(Ten jeden oranzovy radek je externi plugin se soucastkami, nic duleziteho pro chod aplikace.)


Kazdopadne je to urcite problem na routeru, protoze kdyz se misto na wifi pripojim na hotspot z mobilu, tak vse okamzite nabehne.

Máte stejného poskytovatele připojení na mobilu i na “pevném” připojení? Včetně totožného zabezpečení, DNS atp.?
Já občas používám mobilní hotspot pro ověření dostupnosti doma nebo v práci. TMobile blokuje míň než poskytovatel v práci nebo O2. Kupodivu. Doma Turis a VDSL/O2, v práci Sonicwall a optika (malý provider).

Michal

Pravda, to me nenapadlo. Pokud mate modem s RJ45, muzete zkusit pichnout PC primo do nej?