Fórum upgradováno

Právě jsme upgradovali toto fórum. Pokud byste narazili na nějaké problémy, dejte nám prosím vědět sem nebo e-mailem na admin@turris.cz.

4 Likes

Drobný problém - přihlášení přes Google visí, cykluje, a zmrzne… Přihlášení přes Forum Omnia OK.

1 Like

Díky za zprávu, podívám se na to.

1 Like

toto se mi objevuje casto:

Slow down, too many requests from this IP address.
Please retry again in 3 seconds.
Error code: ip_10_secs_limit.

3 Likes

Děkujeme za upozornění, tohle už jsme v podvečer vyřešili. V souvislosti s vydáním nové verze dost narostl provoz a v kombinaci s reverzním proxy serverem (tedy provozem jdoucím z jediné adresy) to Discourse považoval za nadměrnou zátěž. Po úpravě konfigurace se zdá, že by to mělo být v pořádku. Budeme to dál sledovat.

3 Likes

Přihlašování přes Google jsem zkoušel opakovaně a pokaždé bylo úspěšné. Přetrvává ještě tento problém?

Nevím, už jsem to pak nezkoušel. Je ale možné, že chyba byla u mne - omlouvám se.

1 Like

Myslím, že nevyřešili.

Bohužel ani vyšší limit nestačil, proto jsme ho ihned po detekci problému (dnes v 11:10) nastavili ještě výš (jistý limit tam zůstat musí v zájmu ochrany proti DDoS útokům). Zároveň jsme zkrátili periodu pro monitorovací dotazy, aby se dal lépe detekovat problematický stav fóra.

Už je to lepší, ale stejně…