To proběhla aktualizace fóra, vypadá na nějaký bug. Ze statistik vidím skokový nárůst odeslaných mailů. Zítra prověříme, je možné, že se změnila konfigurace od nové verze.
Tak vypadá že se stroj vzpamatoval po zásahu kolegy a již by měl fungovat korektně. Pokud ne tak prosím o kontrolu nastavení ve svém uživatelském profilu.
To je docela drsňárna, když mi dneska fórum oznámilo, že mám 773 nepřečtených článků.
Jsem si nejdříve myslel, že od mého včerejšího přihlášení se něco zbláznilo, ale pak jsem zjistil, že se hromadně uzamykaly nějaká témata a Discourse to považuje za “nepřečtení”
Uzamknul jsem všechny vlákna, kde poslední příspěvek byl starší než 3 měsíce.
Pokud by někdo chtěl otevřít případně nějakou velmi zajímavou myšlenkou doplnit vlákno, tak ať mi pošle PM.
Nové problémy se řeší ve starých a dávno vyřešených vláknech (tzn. velmi často nesouvisející problém)
Po nějaké době se někdo rozhodne doplnit rok staré vlákno a informační hodnota jeho příspěvku je diskutabilní.
Není důvod mít otevřené thready ke kampani ohledně ceny poštovného, apod.
To samé platí thready, které se týkaly starších verzí Turris OS, testování RC, apod.
Je nějaká možnost jak označit (čerstvě ;-)) zavřená vlákna za přečtená, aniž bych je musel “přečíst” (tj. ručně otevřít ;-)). Pochopitelně se mi nechce 60x + klikat na zavřený příspěvek Díky za tip předem!