Děkuji CZ.NIC za dárek



Vám všem na zdraví a užijte si prosinec.

Děkuji.

Martin Žák

6 Likes

Připojuji se s díky - nevěděl jsem jak a komu, adresně/neadresně… :wink: @commar mne předběhl a vyřešil to i za mne (Ď! - fotky by byly podobné).

Celému týmu pevné zdraví, klid a pohodu o svátcích (i mimo ně).

A díky za vaši práci a pomoc při řešení našich problémů!

6 Likes

Ahoj … přidám se taktéž do řady děkovníků a gratulantů … i když už jsem hned po doručení vánočního balíčku … ještě v tom příjemném překvapeném naladění … děkoval soukromou zprávou přímo Pepemu.

Je to kus života, který už projekt za sebou má … a je to kus života, který mnozí z nás zde přítomní zasvětili tomuto projektu.

Za mě to byl skvělý nápad, který se kdysi někde v moudrých hlavách CZ.NICu zrodil a zahájil tento projekt. Vždy s nostalgií vzpomínám na tváře, které tímto projektem prošli a zanechali v něm svou nesmazatelnou stopu … pro mě třeba Béďa Košata (jeho první “šéf”), Honza Čermák a Martin Strbačka (vývojáři), Michal Vaner (otec toho původního Ucollectu … systému sběru dat), Tomáš Rykl (hardwérář) … ale mnoho dalších, kteří přišli po nich (nerad bych na někoho z nich zapomněl).

A samozřejmě spousta kolegů z komunity, se kterými jsem se kolem projektu potkával na různých místech … konferencích, workshopech … a kteří jsou v komunitě dosud, nebo z ní přešli a stali se oficiálními členy Turris teamu.

A vrcholem všeho jsou samozřejmě ty krabičky … routery … a hlavně ten software, který je oživuje a dělá z nich to užitečné zboží, které činí náš život na síti sítí bezpečnější.

Díky vám všem za to!

7 Likes

Také moc děkuji, vůbec jsem to nečekal!

4 Likes

I ja se pridavam s podekovanim =)

3 Likes