Chyba WiFi po aktualizaci na novější verzi

Dobrý den,
aktualizoval se mi Turris MOX na tyto verze:
reForis: 1.0.7
Turris OS: 5.2.0
kernel: 4.14.232

Po restartu routeru mi notebook (https://pcsupport.lenovo.com/us/cs/products/laptops-and-netbooks/yoga-series/yoga-13-notebook-ideapad/20175) nenajde WiFi, kterou router vysílá. Přitom všechna má ostatní zařízení WiFi vidí a připojí se. Zároveň v notebooku vidím všechny možné sítě od sousedů. Jen ta kombinace mé WiFi sítě a mého notebooku nefunguje. Stalo se tak ihned po aktualizaci a restartu. Předpokládám nějakou nekompatibilitu nastavení a možností síťové karty, ale před aktualizací to normálně fungovalo. Nevíte někdo, co s tím?

Děkuji

U mě stejné, stačí připojit se kabelem, vymazat nastavení wifi (třeba ve Forisu) a znova nastavit.

Provedeno několikrát, z různých rozhraní, restarty… Bohužel nepomáhá.

Je možné, že by to mohlo souviset s nastavením Wi-Fi regionu na routeru, ale spíše bych to viděl na nekomunikaci klientského zařízení na daném kanálu, ale bohužel není zřejmé, zda se jedná o 2.4 GHz / 5 GHz frekvence a tedy Váš notebook nevidí pouze jednu Wi-Fi sít vysílanou routerem Turris MOX nebo obě sítě.

V každém případě to tady zřejmě společně nevyřešíme a bude nutné se obrátit na technickou podporu, kde to společně kolegové s vámi dořeší k vaší spokojenosti.