Chyba s updaterom a nastavenim hesla

Ahojte mam tento problem s updatovanim turrisu.

ked som tam po dlhom case pozrel tak tam bolo asi vyse 120 takychto errorov 404. Vsetky som dismisol. Potom som skusil v updatery checknut nejake dalsie nastavenia pre LUCI interface, a ked som dal save tak vyskocil zase tento error v notifikaciach.

Dalsi problem mam ked idem do LUCI, tak tam vidim warning ze si mam setnut heslo

lenze ked tam zadam nove heslo a dam Save & apply tak vidim toto

Ako dam router zase do poriadku? Inak je to nedavno kompletne factory default resetovany router, nic som tam take nenastavoval…

tak podarilo sa mi zbavit prveho problemu. Vsimol som si ze mam verziu Turris OS 4 beta, ale kedze nesiel updater, pokusil som sa obnovit moju staru zalohovanu konfiguraciu routeru z Januara 2020. To sice verziu OS nezmenilo, ale po druhom restarte sa to nejak samo zazrakom updatlo na verziu OS 5.1. Teraz mi funguje updater. Ale podobny problem s SSH heslom nadalej pretrvava.

existuje na to jednoduchy solution bez toho aby som musel zase robit factory reset?

Nastavení hesla pro LuCi ve Forisu nefunguje ?

toto zafungovalo, diky

Z changelogu (https://docs.turris.cz/basics/changelog/) pro Turris OS 5.0.0: Updater: Drop compatibility for releases before v4.0-beta2

Pokud se jedná o zasaženou beta verzi, tak nejvhodnější variantou je provést medkit na nejnovější verzi Turris OS (https://docs.turris.cz/hw/omnia/rescue_modes/#re-flash-router).