Dnes je to přesně 11 let co jsem poprvé připojit svůj Turris 1.0
A tak si toto malé výročí jako každý rok připomínám se sklenkou v ruce.
Díky vám všem a Turris Teamu. Ať se vám vše daří a jste zdraví.
@commar jestli to bude jako u mě před týdnem, tak bacha že 11 let se slaví pořízením nového zdroje ;)
@commar
Taky mně 'modrák' stále slouží. 🙂
Já mám 3 kusy modráků a všechny stále slouží.
Děkuji všem “veteránům” za reakci a napíšem si zase za rok…
Taky mi stale slouzi, mam porad i tricko, ktere jsem k tomu dostal
Turris 1.1. Stále slouží. Vše původní, dokonce i karta a baterka. Do věčných lovišť odešel jeden LAN a tričko.
Ahoj @commar … zdravím Tě a též si vždy nostalgicky vzpomenu … já s modrákem začínal o pár dní dříve (9.4.2014) a pořád ho též mám jako záložní zařízení.
Jako primár už jsem před nějakou dobou pořídil Omnii … tenkrát byla u jednoho z místních distributorů za celkem slušnou cenu.
Ale je to v dnešní době skoro nepředstavitelné, že nějaký hardware vydrží a je (skoro plně) podporován celé desetiletí … za to patří velký dík celému Turris teamu
Myslím, že je čas si přiznat konec.
Toho bohdá nebude … tým stále jezdí po konferencích (zejména zahraničních), stále vydává další verze TurrisOS, stále podporuje stávající SW i HW … jen lidí v teamu je méně, mají kratší úvazky, tak temp není takové, jako bývalo. Ale konec by podle mě vypadal úplně jinak
Zrovna zde už dnes přínos úplně nevidím.
Je vydání a vydání. Každopádně se těším na TOS 9.
Klidně tomu říkejme pozvolný konec, ale pravdou je, že to může být otázka jednoho manažerského rozhodnutí.
A to pokračuje i nadále.
Myslíte konec světa, Trumpa, meruněk nebo sucha?
Vy jste takový trvalý kritik Turris teamu. Hezky tajemný za skrytým účtem.
Když to vidíme tak jasně, proč nenavrhnete něco lepšího? Lepší řešení. Lepší železo.
Hrozně rád bych od vás viděl nějaký výrobek, nebo SW řešení čehokoliv.
Ono od stolu se to hrozně krásně kritizuje.
Proč si to myslíte? Protože nejsem trvalý obdivovatel?
Osobně jsem se sešel s mnoha uživateli tohoto fóra i členy týmu.