Turris OS 3.11.12 not solved issues

I am sorry to everyone, as it makes no sense to continue in English when viktor is responding in Czech no matter what.

Dobrá. Když to chcete řešit veřejně, tak to pojďme řešit veřejně. Mohl jste mi napsat stejně sprostou a naštvanou zprávu jako já vám, věřím, že frustrace na to máte dost. Vy jste ale byl nucen, poznamenám, opět vytáhnout komunikaci s moderátory o nevhodnosti vašeho chování na veřejnost.

Chováte se jako hovado, protože nerespektujete ostatní diskutující. Nerespektujete doporučení které vám dají moderátoři a ostatní diskutující. Nerespektujete standardní vzorce chování.

Dovolím si osobně tvrdit, že z nás děláte debily, když prohlašujete že neopravujeme CVE v kernelu. Tím, že šíříte vehementně představu, že se kernel nebude updatovat, přestože vám kolega říkal úplný opak. S tím souvisí i další poznámka. Představujete si to jako hurvínek válku podle mě, protože chcete update kernelu a to hned a zároveň jsme podle vás neschopní udržet stabilitu. Bohužel to jde ruku v ruce a pokud vám to po několikáte zatím stále nedošlo tak znovu: update kernelu bude, žádné CVE nám známe neopravuje a bude až budeme vědět, že příčina pádů se opravila. Na to ovšem je nutní přijít na tu příčinu a věřte mi, že to není tak snadné.

A pokud jde o přísnější reakce od komunity, tak třeba zde Turris OS 4.0.2 is out!. Takové krásné vyjmutí ze všech a upozornění, že se do anglických sekcí česky nepíše. Uvědomil jste si, že jste jeden z hlavních důvodů následujícího topiku? Stop posting (and especially answering) in czech please!