V angličtině je to ale lepší než v češtině.
Ahoj, zájem by byl - wifi v paneláku je hotová bitva, 5GHz na dokrytí těch novějších zařízení by se hodilo…
Cau,
taky jsem pro
Super nápad, jdu do toho klidně i za trojku…
Docela bych přivítal duální provoz wifi, takže i když tím zaplácnu sata port, tak jo. Stavím se do fronty.
Také mám zájem o kartu.
2 posts were merged into an existing topic: USB Realtek WiFi
Také bych měl zájem, máte představu, kdy zhruba by to mohlo být aktuální?
také mám zájem, pokud se bude realizovat
Rozhodně zájem! Už delší dobu nad řešením přemýšlím.
Také bych měl zájem o druhou kartu pro Turris 1.0.
Omlouvám se za pozdější odpověď.
Vzhledem k tomu, že se jedná o nákup součástek, tak to souvisí s výrobou nových 5.000ks Omnie. Odhadem září/říjen. Do té doby bychom měli stihnout i odladit drivery, připravit návod k jednoduché instalaci a připravit komfortní cestu Forisem
Zájem by byl, akorát jsem o upgrade na ac uvažoval a 2,4 také využívám přes usb (jinak turris 1.1)
Protože jsem již byl z výkonu USB Wifi donglů opravdu zoufalý (neustále odpojování a výpadky připojení z tabletů) objednal jsem z číny stejnou minipci express kartu AR9380 (12USD) a mini pcie to PCIE wireless adapter s anténami (6USD) a takhle ten bastl vypadá. Uvidíme jak bude nyní 2.4GHz stabilní. Pořád je to ale dočasné řešení. Do krytu se mi totiž nechce vrtat a tak netrpělivě očekávám ty správné diplexery a novou ac síťovou kartu.
První dojem konečně zase rychlost 8MB/s na 2.4GHz díky 40MHz kanálu.
Také bych měl zájem. Turris 1.1
Za ty leta si nejake to vylepseni zaslouzi. Jdu do toho. Jakmile nekde zahlednu registracni link, rad se prihlasim oficialne. Diky za Vasi pomoc.
Je nějaká aktualizace ohledně očekávaného termínu dostupnosti tohoto rozšíření?
Zdravím, pokud je to ještě aktuální, určitě bych měl zájem o tenhle balíček, protože s myšlenkou upgrade na standart 802.11AC už si pohrávám delší dobu.
Zdravím všechny nadšené Turristy a omlouvám se Vám, že jsem se Vám teď dva týdny vůbec nevěnoval. Měl jsem offline dovolenou.
Všem včetně @project.jer mohu slíbit, že pracujeme na tom, aby rozšíření bylo co nejdříve dostupné. Je to navázané na výrobu nové várky Omnií (nákupem a kompletací). Balíček bude, nejdéle do Vánoc, u Vás, spíše dříve. Tedy pokud si jej zakoupíte Dáme Vám vědět tady i na Twitteru apod.
Mějte krásný den!
Taky mám zájem, je to stále aktuální? Jen kvůli zastaralé WiFi nemůžu Turris dále provozovat a je to škoda.