Smazané a skryté příspěvky

Také vám @pepe maže a skrývá vaše příspěvky?

Řešili jsme to již společně v soukromé zprávě. Aby bylo fórum přehledné, tak je nutné udržovat na fóru pořádek a bez moderování fóra to není možné provést. U vás je to vidět více, protože v jednom vlákně odkážete na druhé vlákno ve kterém odkážete na třetí vlákno. Zároveň není nutné do příspěvku odkázat na 10 commitů, kde je aktualizace kernelu čímž vlákno je zbytečně velké a na mobilních rozhraní téměř nečitelné.

Pokud-li jde o to příspěvek, který není smazaný:

Tak v tom samém vláknu je možné najít příspěvek, kde jsem psal, že kernel bude aktualizovaný na verzi 4.4.199, ale to až příští rok a doufáme, že i na novější verzi.

Nedávno jsem smazal příspěvek, kde se ptáte, proč jsem přesouval většinu vláken z anglické sekce do české a to z důvodu Stop posting (and especially answering) in czech please! - #9 by lucenera - Turris OS 4.x - Turris forum jelikož neexistovala česká sekce pro Turris OS 4.x. Pokud používáte fórum ve dvou panelech (levý: Category, pravý: Latest), tak se přesunuté vlákna zde nezobrazila ačkoliv jste o tom mohl dostat upozornění. Jakmile jsem příspěvek nahlásil, tak Vám o tom měla přijít systémová zpráva s důvodem, který jsem uvedl.

Dnes jsem Vám souhlasil se smazáním příspěvku ve vlákně Turris OS 4.0.2, který byl nahlášen komunitou: Turris OS 4.0.2 is out! - #14 - Community office - Turris forum
Ve kterém je opět prolinkování s jiným vláknem a nic jiné se zde nenachází.

1 Like

Ne nemaže a pokud bude, tak se první zeptám sebe proč. Popřípadě budu řešit s ním interně.

Není důvod to takto rozmazávat veřejně.
Když již pepe odpověděl, tak se jen zeptám.

Čeho jste chtěl dosáhnout tím zveřejňováním cummitů v jednom příspěvku?
Dle mého se jedná o naprosto nevypovídající příspěvek.

Zkuste první hledat chybu u sebe.