Dobrý den, zhruba 1-3x denně se mi blokne DNS. Ale některý den vůbec ne. Pokud jsem na NB, stačí restartovat adblock nebo unbound. Jinak musím natvrdo restartovat router. Změna DNS serveru v reForisu nepomohla. Poraďte, co mám sledovat, abych zjistil důvod.
T1.1, TOS 5.3.2 - podle Luci, TOS 5.3.3 podle reForisu ???
Stalo se mi jen jednou na modráku 1.0, ale přičítal jsem to výpadku OpenDNS, které posílám klientům kvůli omezení nežádoucího provozu. Po přepnutí DNS klientů na Turris je zatím klid. TOS5.3.3.
Dám vědět, pokud se to bude opakovat.
Pokud jste u O2 tak je to poslední dobou docela normální.
Zkuste si v ReForis přehodit i ISP třeba na CZ.NIC.
O rozdílných číslech verzí se ví, bude opraveno. Jen překlep.
Ne ne, jsem u místního providera wifi a jak jsem psal v úvodu, změna DNS serveru v reForisu nepomohla.
A v logu nic nemáš? Při tom výpadku, jak se chová ping
a nslookup
?
Přetrvává problém na IPv4 i IPv6?
Právě že nevím, co mám v logu hledat. Potřeboval bych tip jak vygenerovat přes SSH nějaký výpis ohledně DNS. A od posledního restartu je historie logu pryč a zatím se mi to nestalo.
IPv6 na WAN i LAN straně mám zakázané.
Tak určitě víš čas kdy se to stane.
Takže mrkni do LuCI, co se v ten čas dělo, pozor ve výpisu je o hodinu méně.
Log se ukládá do paměti, takže po restartu začínáš od nuly. Mysli na to.
Jde přesměrovat, třeba na disk, ale do toho se raději nepouštěj.
Pokud máš přístup přes SSH tak příkaz
cat /var/log/messages | tail -20
ti vypíše posledních 20 řádků.
Díky, to zkusím. Problém je, že ten čas události právě nevím. Nefunkčnost DNS zjistím, až zapnu (spustím) jakékoliv zařízení, které musí komunikovat na WAN (NB, TV apod.) Komunikace v LAN mi funguje, takže čas události, např. podle nefunkčnosti dat IOT snímačů na NAS, není dohledatelný. Takže to “okno”, kdy se router nedostane na WAN může být i v řádu hodin - večer zavřu funkční NB, ráno se nepřipojím třeba na toto fórum ani jinam. Proto jsem se ptal na “nějaký” specifický zápis v logu. Nebo na možnost specifického výpisu stavu DNS. A jak jsem psal v úvodu: stačí z NB dát restart adblock nebo unbound a jede to.
A je to určitě routerem? To že pustíš notebook a on se nepřipojí může být i jiný problém.
Mně se např. občas nepřipojí Lenovo 440t na wifi po probuzení a musím vypnout a zapnout wifi u toho notebooku.
S NB to byl jen příklad. Dtto IPTV, druhá IPTV, TVbox. Zkrátka cokoliv, co chce komunikovat s WAN. Večer vypnu, vše ok, ráno cokoliv z toho zapnu a nic. Nebo dopoledne/večer. Ta ztráta DNS je nepravidelná.