Cannot connect to wifi - TOS 5.0.4

Hello guys,
today I have done upgrade from TOS 3 to 5.0.4. It went smooth and everything worked correctly. When I visited Luci - Wireless network configuration then OpenWrt forced me to migrate wireless configuration and after that none of my device is able to connect to wifi.

I can see in the logs only:

Aug 15 21:05:13 turris hostapd: wlan0: STA 08:c5:e1:75:99:6a IEEE 802.11: authenticated
Aug 15 21:05:13 turris hostapd: wlan0: STA 08:c5:e1:75:99:6a IEEE 802.11: associated (aid 1)
Aug 15 21:05:13 turris hostapd: wlan0: AP-STA-CONNECTED 08:c5:e1:75:99:6a
Aug 15 21:05:13 turris hostapd: wlan0: STA 08:c5:e1:75:99:6a RADIUS: starting accounting session 1BA87E39C48AB432
Aug 15 21:05:13 turris hostapd: wlan0: STA 08:c5:e1:75:99:6a WPA: pairwise key handshake completed (RSN)
Aug 15 21:05:50 turris hostapd: wlan0: AP-STA-DISCONNECTED 08:c5:e1:75:99:6a
Aug 15 21:05:50 turris hostapd: wlan0: STA 08:c5:e1:75:99:6a IEEE 802.11: disassociated
Aug 15 21:05:51 turris hostapd: wlan0: STA 08:c5:e1:75:99:6a IEEE 802.11: deauthenticated due to inactivity (timer DEAUTH/REMOVE)

I have tried to restore wireless configuration in the Foris but without success. It seems to be similar as Initial connection issues over Wi-Fi? but I have tried to reconfigure wifi in different ways and none of them helped.

Logs uploaded here:

Do you have any idea what I should try next?

Thank you,
Jakub

When I haven’t found any good tips even on Openwrt forum I have re-flashed the router. I think it was good step after years of “experiments”. Now everything works correctly.

1 Like

Could you elaborate more how exactly you did the reflash of your router to get things done?